Prémium szolgáltatások az R38 All Rent reptér parkolóban

2024.07.11

A repülőtéri parkolás sosem volt még ilyen kényelmes és praktikus, mint az R38 All Rent parkolójában. Nemcsak gyorsan és biztonságosan elérheted a terminált, hanem egyedülálló extra szolgáltatásainkkal is kedveskedünk neked, hogy utazásod alatt autód a legjobb kezekben legyen.

Szervizszolgáltatás utazásod alatt!

Miért vesztegetnéd az idődet a szervizben, amikor mi ezt is elintézhetjük helyetted? Az R38 All Rent parkoló extra szervizszolgáltatásokat nyújt, miközben te a világot járod. Legyen szó olajcseréről, fékellenőrzésről vagy egyéb karbantartási munkákról, szakképzett munkatársaink gondoskodnak róla, hogy autód tökéletes állapotban legyen, mire visszaérsz. Ezzel nemcsak időt takarítasz meg, hanem biztos lehetsz benne, hogy járműved a legjobb kezekben van.


Tovább is van!

Autókozmetikai szolgáltatások amíg pihensz!

Miért ne érkeznél haza egy ragyogóan tiszta autóba?

Az R38 All Rent parkolóban autókozmetikai szolgáltatásokat is biztosítunk, hogy autód ne csak technikailag, hanem esztétikailag is tökéletes legyen. Komplett külső-belső tisztítást, polírozást és egyéb kozmetikai kezeléseket kínálunk, hogy járműved újszerű állapotban várjon rád.