Ingatlan

Cégünk jelenleg két telephellyel rendelkezik mely, logisztikai, közlekedési szempontból előnyös helyen vannak: Bérlőink két nagyon jó lokációval rendelkező ingatlant tudnak bérelni tőlünk. Az egyik a városhoz közeli lokációval rendelkezik és több bérelhető irodával.

Vecsési telephelyünk:

6500 m2-es telephely műhely kapcsolattal, két beállásos emelővel. A telephelyen a parkoló részek murvával vannak ellátva és aszfaltoz közlekedés biztosított.

Telephelyünkön kivan alakítva egy több mint 120 m2-es bérelhető iroda is. Az ingatlan internet csatlakozás, víz-villany-gáz, egyedi mérőkkel rendelkezik. Ingatlanunk könnyen megközelíthető Budapesti vonatjáratokkal, villamossal és még buszjáratok is közlekednek. Irodáink a jelenlegi kor elvárásainak van kialakítva és felszerelve. Az irodahelyiségekben találhatók klímák.

XX. kerületi telephelyünk:

Az M5-ös autópályához közel található. Raktárhelyiségek és a telephely kamerákkal van ellátva. Az iroda rész és a telephely egy nagyobb beruházáson esett át, de jelenleg is tart a korszerűsítés.

Az iroda 120m2 és 3 irodarész található benne + egy elkülönített étkező. Az ingatlan internet csatlakozás, víz-villany-gáz, egyedi mérőkkel és klímával rendelkezik.

A telephely 800 m2 és tartozik hozzá egy műhely két beállással. A telephelyen kamerák találhatóak és zárható, önműködő kapu. 


Érdeklődjön

Érdeklődjön elérhető ingatlanjaink iránt online vagy telefonos elérhetőségeink egyikén.
Elérhetőségeink

Címünk

2220. Vecsés, Lőrinci u. 91.

Telefonszám

+36 20 223 7664

E-mail

info@r38allrent.hu