Bérelhető ingatlanok

Cégünk jelenleg két telephellyel rendelkezik mely, logisztikai, közlekedési szempontból előnyös helyen vannak: Bérlőink két nagyon jó lokációval rendelkező ingatlant tudnak bérelni tőlünk. Az egyik a városhoz közeli lokációval rendelkezik és több bérelhető irodával.

Vecsési telephelyünk: 

6500 m2-es telephely műhely kapcsolattal, két beállásos emelővel. A telephelyen a parkoló részek murvával vannak ellátva és aszfaltoz közlekedés biztosított.

Telephelyünkön kivan alakítva egy több mint 120 m2-es bérelhető iroda is. Az ingatlan internet csatlakozás, víz-villany-gáz, egyedi mérőkkel rendelkezik. Ingatlanunk könnyen megközelíthető Budapesti vonatjáratokkal, villamossal és még buszjáratok is közlekednek. Irodáink a jelenlegi kor elvárásainak van kialakítva és  felszerelve. Az irodahelyiségekben találhatók klímák.

XX. kerületi telephelyünk: 

Az M5-ös autópályához közel található. Raktárhelyiségek és a telephely kamerákkal van ellátva. Az iroda rész és a telephely egy nagyobb beruházáson esett át, de jelenleg is tart a korszerűsítés. 

Az iroda 120m2 és 3 irodarész található benne + egy elkülönített étkező. Az ingatlan internet csatlakozás, víz-villany-gáz, egyedi mérőkkel és klímával rendelkezik. 

A telephely 800 m2 és tartozik hozzá egy műhely két beállással. A telephelyen kamerák találhatóak és zárható, önműködő kapu. 


Bérelhető ingatlanjainkról érdeklődjön kollégáinknál!


Elérhetőségünk

Címünk

Lőrinci utca 91 Vecsés, 2220

Révay utca 38 Budapest, 1205

Telefon

+ 36 20 340 0999

Email

info@r38allrent.hu


Lépjen velünk kapcsolatba!